EL FUTUR DE L’AGRO

A SAS (Sustainable Agro Solutions), portem més de 25 anys innovant en la creació de solucions sostenibles per a l’agro.

Del nostre departament d’R+D+I neix NOBA, la plataforma tecnològica de SAS.

A NOBA combinem ciència, tecnologia i imaginació per crear solucions d’avantguarda que es basen en la imitació dels processos de diferents models naturals.

Les noves tècniques que hem desenvolupat ens permeten generar una avançada gamma de productes agrosostenibles preparats per optimitzar els resultats i millorar la qualitat dels cultius.

NOBA és la resposta de SAS a les noves necessitats de l’agro.

Sostenibilidad - NOBA

Sostenibilitat

Creiem en una agricultura responsable i que alhora, sigui capaç d'oferir els millors resultats. El nostre valor afegit és la sostenibilitat.

Experiencia - NOBA

Experiència

Més d'un quart de segle de coneixement i innovació avalen la qualitat i l'efectivitat dels nostres productes respectuosos amb el medi ambient.

Vanguardia - Noba

Avantguarda

El personal i l'equipament de la nostra avançada plataforma tecnològica garanteixen el desenvolupament de solucions punteres per l'agro.

Generació NOBA

GENERACIÓ NOBA

La plataforma tecnològica NOBA representa un avenç significatiu en el desenvolupament de solucions innovadores per al tractament, la millora nutricional i la cura dels cultius.

NOBA és tecnologia d’avantguarda, però també representa una actitud.

A SAS som una empresa de referència, pionera a aplicar el concepte de solucions ecològicament responsables per l’agro, per aquest motiu ens sentim partícips del canvi d’actitud que s’està produint.

El nostre propòsit fonamental és transmetre el valor de la sostenibilitat.

Per aquesta raó promovem l’aprenentatge d’actituds responsables i impulsem la cura i la conservació dels recursos naturals.

Actualment estem davant d’una creixent demanda de la producció d’aliments agrosostenibles i ecològics, l’obtenció dels quals hagi estat mitjançant processos respectuosos amb el medi ambient. Aquesta nova manera d’entendre la relació amb la natura, basada en l’harmonia i el respecte, reflecteix l’actitud d’una nova generació de persones que estimen i treballen l’agricultura. A NOBA compartim els valors d’aquesta nova generació.

La nostra línia d’actuació se centra en la creació de noves solucions per al cultiu. La investigació i el domini de diferents disciplines científiques i tècniques ens permet desenvolupar una nova gamma de solucions que compleixen amb les exigències de la nova generació d’agricultors, i estan preparades per donar resposta a les futures necessitats de l’agro.

La confiança dels nostres clients avala l’èxit de la nostra línia d’actuació, i des de NOBA volem compartir la voluntat de perpetuar la relació amb la natura i que aquest sigui un valor fonamental per transmetre a les següents generacions.

L’AGRICULTURA D’AVUI

Els principals factors que influeixen en l’augment de la producció dels cultius (sòl agrícola disponible, aigua, freqüència de collites i rendiment) estan arribant al límit de les seves possibilitats.

Avui en dia és vital la necessitat de trobar solucions que garanteixin la viabilitat de l’agricultura en el futur.

Tecnologia per als cultius

Apostem per la innovació i el desenvolupament tecnològic per afrontar la creixent demanda de solucions innovadores que millorin la sostenibilitat i la rendibilitat dels cultius en l’actualitat, i que contribueixin que així sigui en el futur.

Al nostre centre d’R+D+I desenvolupem diferents gammes de productes que incorporen la tecnologia NOBA, una nova tecnologia inspirada en la natura, preparada per oferir uns resultats rendibles, sostenibles i de qualitat.

Optimització sostenible

Cada entorn agrícola posseeix les seves pròpies particularitats. Per garantir els millors resultats en cultius locals, dissenyem programes d’aplicació mitjançant assessorament tècnic personalitzat.

El nostre objectiu és assessorar sobre l’ús òptim dels nostres productes. Comptem amb un equip tècnic amb àmplia experiència agronòmica, formació contínua i especialització en els cultius propis de diferents àrees geogràfiques.

Col·laborem estretament amb els nostres clients per assolir junts l’òptima nutrició de les plantes i aconseguir el màxim rendiment sostenible.

A NOBA sumem coneixements i experiències per millorar dia a dia.

L'agricultura d'avui - NOBA

CAP A UN NOU HORITZÓ

A NOBA mirem cap al futur.

Invertim en R+D+I per crear solucions agrosostenibles capaces de satisfer les necessitats d’avui i assegurar el benestar del demà.